Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2007 17:12 - ПОДМЕНЕНАТА ИСТИНА
Автор: zms Категория: Политика   
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове:
0



На 22  март се случи нещо много парадоксално в политическото пространство. Истината бе употребена и се превърна в ЛЪЖА. Става въпрос за съдебната регистрация на хора, които си присвоиха името Земеделски народен съюз и то по съдебен път. А знаем, че тя, лъжата, е по-властна и по-трайна. Известното в историята е твърдението, приписвано на Гьобелс за лъжата, която ако повторим сто пъти се превръща в истина. За жалост, ако една истина се повтори 100 пъти хората някак късопаметно я загърбват.

Става въпрос за лъжеземеделци, които с интриги и неистини подмениха истината за легитимността на една от най-уважаваните и достойни организации в политическото пространство и  в съвременната ни история – БЗНС-Народен съюз и откраднаха името й. Дори на гърба на Съюза успяха да се замогнат и се превърнаха в олигарси. А знаем, че когато нещо не става с пари става с много пари.
..................................................................................................................................................

Стъпили здраво върху неистините, с помощта на съдия състудент и с подмяна на прокурори,  регистрацията на Личевистите вече е факт, присвояването на името Земеделски народен съюз - също. Раздуханите скандали от тях са само акт за прикриване на нечестните им ходове по мнимата им приемственост и “победи”.

Всичко това не може да ги легитимира обаче пред истинските земеделци. Тяхното доверие не могат да купят с постове. Легитимността им е само в подменените с номенклатурчици кръгове. Но и това не им беше достатъчно. Последното, с което решиха да демонстрират гаврата си със земеделските символи беше подмяната на  вестник “Народно земеделско знаме” с тяхната партийна многотиражка от 8 страници, 5 от които са пълни с техни снимки и текстове, в които се хвалят колко са велики, легитимни и имащи. Сега целта им е някаква ниша вляво с народняци, оранжеви и тям подобни. А що се отнася до мераците им за евродепутати едва ли ще влязат в процентите на допустимата статистическа грешка. Там номерът с “леля Веска” няма да мине. Как ли ще преглътнат факта, че са никой в политическото пространство начело също с г-н НИКОЙ?

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zms
Категория: Политика
Прочетен: 576060
Постинги: 328
Коментари: 228
Гласове: 548
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031