Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2007 11:42 - Откриване на кампанията в Пазарджик, 3 май 2007 г
Автор: zms Категория: Политика   
Прочетен: 646 Коментари: 0 Гласове:
0



“Много съм щастлива, че в моя роден край виждам препълнена с хора зала, дошли да покажат волята си за промяна в управлението на страната.” Тези думи на кандидата за евродепутат на БЗНС-НС Петя Ставрева, четвърта в листата на ГЕРБ, бяха посрещнати с аплодисменти от гражданството на Пазарджик при откриването на кампанията. Това, че сте тук означава, че сте хора, които не искат да бъдат заложници на тройната коалиция и обръчите й от фирми. Вие искате децата ви да живеят в една истинска европейска страна, обърна се Петя Ставрева към гражданите на Пазарджик и региона и ги призова: “Гласувайте на 20 май с бюлетина № 10 и подкрепете най-добрия европейски отбор на България!”

Земеделски знамена се вееха в препълнената с хора зала. На срещата с избирателите присъстваха и председателят на областното настоятелство на БЗНС-НС Емил Йончев и членове на земеделските структури от областта. Сред тях заедно с бащата и майката на Петя – Ставри и Таня Ставреви беше и цялото й семейство. Брат й Данчо вееше 100-годишното земеделско знаме на село Бяга, реликва на фамилията. 

Водачът на листата Душана Здравкова увери хората, че представителите на ГЕРБ, БЗНС-НС и ЕДП ще бъдат гаранция за преодоляване на корупцията в държавата и икономическо развитие на регионите.

Неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов представи  партньорската листа на партията за представители в Европейския парламент /ЕП/.

“Работата на тройната коалиция застрашава постигнатото от няколко български правителства по отношение на европейската интеграция на страната”, заяви той пред обществеността в Пазарджик. Той посочи още, че липсва контрол над работата на министрите, а институциите в страната на практика не функционират. По думите му съществува реална опасност от фалшифициране на изборите за евродепутати и пример за това е, недопускането на представители на ГЕРБ в избирателните комисии. Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов апелира гражданите да участват активно във вота на 20 май, за да имат яснота кой и по какъв начин ще отстоява българският интерес в ЕП.

 

 



Тагове:   май,   откриване,   кампанията,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zms
Категория: Политика
Прочетен: 577747
Постинги: 328
Коментари: 228
Гласове: 548
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930